Забележителности

Слънчев бряг

Слънчев бряг е меката на забавленията на българското Черноморие. Тук ви очакват множество дискотеки, барове, ресторанти, аквапарк и атракциони от всякакъв тип, подходящи за деца и възрастни, магазини.

Несебър

Архитектурно-исторически резерват Несебър е основан преди повече от 3 200 години и е един от най-древните градове в Европа. Старата част на града е изключително запазена и е истинско удоволствие да се разхождате из нея, предприемайки пътува...

Поморие

Поморие е основан в края на V в. пр. Хр. с името Анхиало. Разположен е на полустров – от две страни го огражда Черно море, а от третата – Поморийското езеро с хубави плажове и красива природа.

Бургас

Бургас е най-големият град в Югоизточна България. Самият град е с богата история, летен театър и прекрасна морска градина.

Созопол

Заедно с Несебър, това е другият приказен град – възникнал още в античността и оцелял и развил се до наши дни. Старият Созопол е с изцяло запазена архитектура и романтични калдъръмени улички.

Варна

Морската столица на България се намира на 90 км от Слънчев бряг, но пътят е чудесен и ако имате време, си заслужава да я посетите. Тя предлага модерни забавления, има обширна, добре поддържана морска градина с единствения в България делфина...

Екшън аквапарк

Екшън аквапарк също, както и хотел „Престиж сити 1“, се намира в западната част на Слънчев бряг. Този огромен воден парк привлича със своите многобройни атракции посетители от цялото Черноморие.

Хотел „Престиж сити 1“ е разположен в близост до един от най-красивите и конфортни плажове и от него се стига бързо и лесно до някои от най-интересните забележителности по българското Черноморие.

 

Самият курорт Слънчев бряг се слави с многобройните си забавления. Само за 10 минути може да стигнете до старинния Несебър с неговите исторически забележителности. Лесно можете да стигнете и до морската столица на България – Варна или пък да се отправите към най-добрия град за живеене – Бургас и да посетите приказния Созопол.