Оферти

Ранно записване

Предлагаме ви отстъпки за ранни записвания. Те са чудесен начин да осигурите мечтаната почивка на цялото семейство. Ползвате всички екстри на апарт хотел „Престиж сити 1“ на изгодна цена. Ако вече знаете кога ще си взимате отпуска, не пропу...

Специална оферта за 20-24 май

Отдайте се на очарованието на късното пролетно море. Големите групи летовници все още не са дошли – плажът и целият курорт са почти само за вас. Наслаждавате се на тишина, спокойствие и романтична атмосфера.

20.05.2016 - 24.03.2016

Бонус нощувки

Обичате ли дългата почивка на море? Сигурни бяхме, че ще кажете „да“. Предлагаме ви бонус нощувки, с които да удължите вашата ваканция. Хотел „Престиж сити 1“ ви предлага удобства, очарователна атмосфера, апартаменти с изцяло оборудвани ку...

Следете нашите специални оферти за ранни записвания и почивки с отстъпки в определени периоди – например през пролетта или в началото на сезона. Това е добър вариант да почивате изгодно или пък по-дълго. 

Ако искате да използвате базата на хотел „Престиж сити 1“ за конферентен туризъм или за празнуването на личен празник – сватба, юбилей и др., свържете се с нас, за да ви изготвим оферта.